joi, 12 iulie 2007

Zodia Berbec

21 martie - 20 aprilie

Ascendentul in Berbec:
Principala caracteristica a unui nativ cu Ascendent in Berbec este o formidabila dorinta de a fi mereu invingator. Nativul cu Ascendent in Berbec este deosebit de energic si are o vitalitate inepuizabila, dar este si agresiv si nu foarte diplomat. Aceste caracteristici il fac sa fie un adversat redutabil in orice competitie. Ascendentul in Berbec ii confera nativului multa forta, dar nu si suficient autocontrol. Nativul cu Ascendent in Berbec trebuie sa invete sa se stapaneasca, sa se detaseze putin si sa analizeze cu seriozitate obiectivele pe care si le-a propus si modul in care vrea sa isi atinga telul. Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Berbec este predispus la migrene. In ceea ce priveste relatiile, spre deosebire de nativul din zodia Berbecului, care este o fire independenta prin excelenta, nativul cu Ascendent in Berbec tine foarte mult sa aiba mereu un partener si se poate dovedi extrem de intelegator si flexibil fata de cei apropiati.

Despre femeia Berbec:
Femeia Berbec stie întotdeauna sa-si farmece admiratorii. Dornica sa împartaseasca sentimentele de dragoste cu cineva (sentimente care, la ea, sunt un izvor nesecat), ea pierde imens de mult timp în fata oglinzii, nu neaparat pentru ca este o stilata, ci pentru ca are un interes imediat: acela de a fi centrul atentiei cuiva.Elementul Foc care sustine structura energetica a nativilor Berbec este dinamic, ceea ce face ca femeia Berbec sa fie tot timpul plina de initiativa, prinsa mereu în câte o actiune care nu suporta amânare sau animata de un real zel de a începe ceva. Iar atunci când nimeni nu vrea, nu poate sau nu are chef sa înceapa împreuna cu ea sa cladeasca o lume mai buna, singurul lucru care poate fi început este o relatie. Daca relatia va dura sau nu, asta numai bunul Dumnezeu stie. Desi femeia Berbec este de obicei o dezordonata sau o neatenta, atunci când îsi doreste o relatie devine brusc parfumata, fardata, eleganta.Daca ea va fi cea care cucereste, acest lucru îi va scoate la lumina feminitatea nebuna, plina de ardoare, chiar exploziva, ce poate ameti de-a binelea un barbat, mai ales daca el face parte dintre cei care considera ca femeia nu mare are secrete pentru ei. În acest caz, al femeii care cucereste, singurul pericol pentru cuplu este tendinta - constienta sau nu - a femeii Berbec de a pastra "conducerea". Daca femeia Berbec va fi ea cucerita, va face uz de întregul arsenal cu care a înzestrat-o planeta Marte (guvernatorul zodiei Berbec), tocmai pentru ca aceasta energie a Începutului sa fie traita cât mai intens: "mai nu vrea si mai se lasa" (cum spune poetul), "du-te-ncolo, vino-ncoace / sezi binisor, nu-mi da pace" (cum spune o vorba populara), spiritul de contradictie, declaratia de dragoste totala si înflacarata si canalizarea întregii energii catre nevoia de a fi împreuna.

Cum seduci femeia Berbec:
Daca va îndragostiti tare de tot de o femeie Berbec, lasati-va dus de val, dar aveti grija sa va faceti rezerve afective pentru mai târziu. Alaturi femeia Berbec, riscati sa demarati în tromba si sa consumati astfel foarte mult din energia de a merge cât mai departe în aceasta relatie.Alaturi de femeia Berbec, este recomandabil sa chibzuiti (femeia Berbec nu prea stie ce înseamna "a chibzui" si nici nu practica prea des... sportul asta!) daca veti putea întretine arderea interioara si pasionalitatea pe termen lung. Daca da, atunci urmariti sa gasiti o provocare frumoasa în fiecare zi, un ideal umanitar în a carui realizare sa va angrenati amândoi, sau o disputa filosofica a carei concluzie sa se amâne chiar si la infinit. Fara acest condiment aparent, jocul amoros tinde sa-si piarda ritmul.Nimic altceva nu "struneste" mai bine o femeie Berbec decât o împlinire erotica pe masura stofei ei de cuceritor. Daca pâna în dormitor barbatul este cel care da directia în relatia cu femeia Berbec, odata ajunsi în pat va sfatuim sa acceptati sa fiti dominat, fiindca veti avea numai de câstigat. Femeia Berbec este o adevarata initiatoare erotica si împreuna cu ea aveti toate sansele sa descoperiti ca sexualitatea nu înseamna numai amor în forta pentru satisfactia instinctuala, ci o arta adevarata, care nu are aproape nimic în comun cu orgasmul de 3-5 secunde care constituie performanta sexuala suprema a multor barbati din zilele noastre.


Foarte tare avand in vedere ca sunt berbec! ;))

Niciun comentariu: